Bra att veta

Här hittar du lite information som kan vara intressant om du eller ditt barn vill träna hos oss. Om något du undrar inte står här så är du varmt välkommen ner till oss för att få svar, maila eller ringa.

IDEELL VERKSAMHET

Vilhelmina Judoklubb bedriver sin verksamhet helt ideellt. Tillsammans med engagerade tränare, drivna föräldrar och duktiga utövare som ställer upp med sin tid och energi helt gratis har vi kunnat hålla oss på mattan så pass länge som 40 år i år. Föreningen har växt och växt och trots att vi inbitna gamla rävar försöker hålla efter så hinner vi helt enkelt inte med allt som ska göras. Därför behöver vi er hjälp!

DU SOM MEDLEM

För att vara träna tillsammans med oss krävs det att du blir medlem i klubben. I och med att du betalar din medlemsavgift blir du försäkrad i samband med träning/tävling samt att du har möjlighet att delta i olika tävlingar. Som medlem förväntas du även ställa upp vid tillfällen då klubben deltar eller arrangerar evenemang. Självklart får du komma ner och provträna innan du bestämmer dig!

Inne i lokalen på den långa disken ligger pärm med närvarolistor. Gör det till en vana att kryssa av era barn när ni lämnar/hämtar dem så underlättar det vårt arbete enormt. Kryssa gärna i de barn ni känner igen också, de som ni vet inte har några föräldrar närvarande just den kvällen. Alla barn – allas barn!

När ni vill göra en beställning av judo kläder, väskor mm så ska ni kontakta Michael Wallin.

På grund av uteblivna betalningar och ej uthämtade varor som har belastat klubbens kassa kommer en förskottsbetalning nu att bli obligatorisk för alla. Inga pengar – inga varor. Priser på dräkter varierar, alla bälten kostar 100 kronor/st.

HJÄLPS ÅT!

Om alla hjälps åt så kan vi nå långt. Här några saker som du/ni kan tänka på som skulle betyda mycket:

 

Viktigt med hygieniskt i rummen, städning!
För att motverka ex, allergier, fotsvamp, infektioner är det viktigt att vi håller rent överallt. Medan barnen tränar finns det kanske möjlighet att ta ett varv med skurmoppen inne i omklädningsrummen, toa eller sopa rent i hallen. På insidan av städskrubbsdörren hänger en städlista – anteckna datum och vad som är gjort så nästkommande vet vad som kan göras och så alla får en överblick av hur väl lokalen tas om hand!

Sorteringskärl för hårdplats, metall, glas, papper finns på läktaren.

Bakning!
I vårt lilla judocafé håller vi med kaffe och saft till försäljning för några enstaka kronor men eftersom vi har tillgång till såväl kyl som frys kanske någon känner sig manad att baka fika vi kan ha till försäljning? En långpannekaka eller ett gott matbröd i frysen som vi kan tina upp vid behov är absolut godare än en köperulltårta från affären.

Ställa upp med skjuts!
När alla barn och ungdomar åker iväg på tävlingar och läger och annat bus krävs det platser i bilar. Prata ihop er med varandra och se till att inte samma föräldrar får köra hela tiden.

Ragga sponsorer!
Som ovan nämnt bedrivs judoverksamheten helt ideellt så sponsring är alltid välkommet, oavsett om det är en slant direkt i judokassan eller om det handlar om priser till lotterier eller rabatt på fika/klubbdressar etc etc. Har du en idé så genomför den gärna, hör er för när ni känner att det finns ett bra läge

Svenska spel
Nästa gång ni spelar, be ombuden registrera på Vilhelmina Judo, så får klubben bidrag.

Våra träningsgrupper